Kerstconcert Hoorns Kamerkoor in het Westfries Museum aan het Roode Steen in Hoorn

zondag 11 december 2022 van 14:30 16:00

Na twee Coronajaren, waarin geen kerstconcert plaats kon vinden, hebben we traditiegetrouw weer een afspraak gemaakt met het Westfries Museum.

Al meer dan 35 jaar zingt het Hoorns Kamerkoor hier in december en we zijn heel blij dat dat dit jaar weer kan.

In de statige Schutterijzaal biedt het Hoorns Kamerkoor o.l.v. Marianne Uyterlinde u een gevarieerd programma aan met bekende en onbekende Franse, Duitse en Engelse (kerst)liederen. Deze zijn gecomponeerd of bewerkt door gerenommeerde componisten zoals W.A. Mozart, J. Tavener en W. Davies.

Het concert is op zondagmiddag 11 december, de start van de kerstperiode in het museum.

Het koor zingt tweemaal hetzelfde korte concertje van ongeveer een half uur in de Schutterijzaal, om zoveel mogelijk bezoekers van het museum de gelegenheid te geven te gaan luisteren.

De concertjes zijn gratis voor de bezoekers, maar vraagt u bij de kassa wel om een kaartje, zodat u verzekerd bent van een zitplaats.

De tijden van de concerten zijn 14.30 uur en 15.30 uur.

U bent van harte welkom!