Kerstconcert 2019 (1)

zondag 15 december 2019 van 14:30 15:00

Het traditionele Kerstconcert van het Hoorns Kamerkoor in het Westfries Museum

Het is bijna niet voor te stellen, december zonder het Kerstconcert van het Hoorns Kamerkoor in het Westfries Museum!

Dus op zondag 15 december is het weer zo ver. Het koor, onder leiding van dirigent Arnold Bakker, geeft u dit jaar een écht kerstgevoel mee naar huis door een zorgvuldig samengesteld repertoire, met componisten als Kodály, Hassler, Darke en Poulenc.

Liederen als ‘Hark! The herald-angels sing’ en ‘Hodie Christus natus est’ zullen zeker bijdragen aan het kerstgevoel.

U kunt het concert goed combineren met een bezoek aan de onlangs geopende tentoonstelling ‘Koele Wateren’ in het museum of met een rondje schaatsen op de ijsbaan aan de Roode Steen.

Het concertje wordt op zondag 15 december 2019 twee keer uitgevoerd: om 14.30 uur en om 15.30 uur en duurt ongeveer een half uur.

De toegang is gratis voor bezoekers van het Westfries Museum.

Maar vraag wel even een kaartje aan de kassa, want vol = vol.

Foto: Egbert Baars

Datum: