Extra Kerstconcert 2019

vrijdag 13 december 2019 van 20:00 22:00

Het Hoorns Kamerkoor terug in Westerblokker

Negen jaar geleden, in 2010, gaf het Hoorns Kamerkoor ook een kerstconcert in het sfeervolle kerkje in Westerblokker. En sfeervol wás het, met een dik pak sneeuw buiten en instrumentalisten die ergens in de trein waren blijven steken wegens het weer. Het koor heeft aan dit concert een echte winter/kerstherinnering overgehouden. En dus gaan we met veel plezier op herhaling.

Het Hoorns Kamerkoor, natuurlijk onder leiding van Arnold Bakker, zal bij dit concert samenwerken met een professioneel blokfluitduo bestaande uit Claudia Veenstra en Jan Jaap Langereis. Zij zullen het koorgezang afwisselen met stukken van o.a. Thomas Morley, Telemann en Mozart.

Het koor zingt uit het omvangrijke kerstrepertoire werken van o.a. Hassler, Brahms, Poulenc, Lauridsen en  Kodály. Ook hoort u ‘In the bleak mid-winter’ en ‘Hark! The herald-angels sing’.

Op vrijdagavond 13 december bent u van harte welkom bij dit gevarieerde kerstconcert van Hoorns Kamerkoor met blokfluitduo.

Zang, blokfluit en een prachtige akoestiek in een sfeervol kerkje: dé ingrediënten voor het kerstgevoel! Nu alleen de sneeuw nog!

Aanvang:        Vrijdag 13 december 2019 om 20.00 uur

Kerk open:     19.30 uur

Adres kerkje: Westerblokker 105/hoek Kolenbergstraat

Entree:            € 10,-  inclusief koffie/thee in de pauze

U kunt kaarten kopen aan de kassa, maar ook van tevoren kaarten reserveren door bovenaan de website te klikken op ‘Contact’.

Als u uw gegevens invult en vermeldt hoeveel kaarten u wilt reserveren, dan liggen die voor u klaar bij de kassa.

Datum:
vrijdag 13 december 2019